икона на телефон за десктоп Тел: +359 878 254 354
BG / DE икона на германското знаме
лого на Автоинтериор
  • Професионално боядисване и химическо почистване на изделия от кожа

  • Седалки
  • Волани
  • Мебели

Стартирахме дейността си... МИНАЛИЯ ВЕК...! Далечната 1999-та годна. Почти... НА ШЕГА.. се роди "АВТОИНТЕРИОР 2000". В проектра си вложихме МНОГО ЛЮБОВ, прецизност, труд, и ... ВСИЧКОТО СИ СВОБОДНО ВРЕМЕ !!!

Явно си е заслужавало :) ! ФАКТ !!!

Вече над 20 ГОДИНИ се радваме на уважението и партньорството ни с повечето европейски производители на втомобили, техните ПРЕМИУМ ДИЛЪРИ, колаборираме с най-големите РЕТРО КЛУБОВЕ и частни КОЛЕКЦИОНЕРИ на така нареченото "ГАРАЖНО ЗЛАТО" !

Времето и усилията ни, превърнаха името "АВТОИНТЕРИОР 2000" в синоним на ... КОРЕКТНОСТ, ДОСТЪПНА ЦЕНА и ВИСОКО КАЧЕСТВО на извършените услуги!!!

Стартирайки дейността си през 1999 година, „Автоинтериор 2000” е единствената вече утвърдена българска фирма и на европейския автомобилен пазар. Името ни е синоним на коректност, достъпна цена и високо качество на извършените услуги. С помощта на немските ни партньори, екипа ни от специалисти е винаги в крак с последните тенденции и технологии, свързани с почистването, обработката и боядисването на естествени кожи и автомобилни пластмаси.

Благодарение на усърдната ни работа, обучения и придобита квалификация, през 2007-ма година, инженерите на "Автоинтериор 2000" създадохме иновативната технология за възстановяване на гумени волани (без претапициране). Тази ни технология се разви и се наложи като алтернатива на до тогава практикуваното претапициране с винил. С нейна помощ пластмасовите или гумени волани запазват фабричната си дебелина, релеф и износоустойчивост.

В края на 2012-та година фирмата ни вече обслужва всички официални автомобилни представителства и реномирани автокъщи в България. Наши партньори станаха както търговците на кожени мебели втора ръка, така и повечето от вносителите на бутиков италиански интериор.

През 2019-та година заменихме стандартното пране на кожени салони с химическото им почистване. Взаимствахме технологията за химическо чистене на кожени якета и я приложихме при автомобилните седалки и кожени мебели. Почистените от нас кожи не понасят пораженията, които са следствие от класическото пране. Химически почистена, кожата запазва мекотата си, еластичността и повърхностния слой боя.

"Автоинтериор 2000" дава 2 години гаранция за всяка услуга извършена в ателието ни, или от нашите специалисти!

НОВО!!!

ОТКРИВАНЕ на “АТЕЛИЕ ХАВАНА”!
La Habana, Cuba. Calle San Juan de Dios, 24
икона за логация
Ателие София

София, ул. Стар Лозенски път N:2

( кръстовището с Околовръстен път )

Тел.: +359 878 254 354

Работно време: 8.00 - 14:00 часа

имейл адрес: avto_interior@abv.bg

икона за логация
Ателие Бамберг

Бамберг, Dieselstraße 5, 96052

Тел.: +359 878 254 354

имейл адрес: avto_interior@abv.bg

икона за логация
Ателие Дортмунд

Дортмунд, Kattenbeck 30 59394 Nordkirchen

Тел.: +359 878 254 354

Работно време: 10.00 - 17:00 часа

имейл адрес: avto_interior@abv.bg

eXTReMe Tracker